ثبت شرکت در اتریش

جهت شروع فعالیت اقتصادی در کشور اتریش می توان یکی از انواع شرکت ها در این کشور را به ثبت رساند و با افتتاح حساب بانکی و واریز سرمایه اولیه شرکت و انجام امور حقوقی متعاقب آن نسبت به ثبت نهایی شرکت اقدام نمود.

از انواع شرکت ها در کشور اتریش می توان به موارد زیر اشاره نمود:

1. شرکت GMBH

2.شرکت GMBH G

3.شرکت های با مسئولیت محدود تک نفره

4.هلدینگ Holding

هرکدام از این شرکت ها با میزان حداقل سرمایه قانونی که در قانون ذکر شده است قابل ثبت می باشند.

هر شرکت براساس نوع اساسنامه و فعالیت های مندرج در آن امکان آغاز فعالیت اقتصادی در کشور اتریش و کل کشورهای اتحادیه اروپا را خواهد داشت. 

چند نکته بسیار مهم:

  • هر شرکت اتریشی که در این کشور به ثبت می رسد می بایست با ارائه اسناد و مدارک قانونی به اداره مالیات نسبت به اخذ شماره مالیاتی اقدام نماید. در سالهای اخیر اداره مالیات برای جلوگیری از فعالیت شرکت های کاغذی (صوری) اقدام به اخذ قرارداد همکاری یا اسناد هزینه کرد مالی برای صدور شماره مالیاتی می نماید.
  • مدیر عامل شرکت اتریشی موظف به استخدام حسابدار رسمی و معرفی وی به مرجع قانونی جهت صدور اوراق مالیاتی می باشد.
  • هر شرکت اتریشی موظف به استخدام حسابدار رسمی و معرفی وی به مرجع قانونی جهت صدور اوراق مالیاتی می باشد.
  • حداقل مالیات شرکت ها براساس میزان سود سالیانه آنها می باشد و این حداقل مالیات طبق قانون برای یک سال بدون هیچگونه سود ناشی از فعالیت اقتصادی 1،780یورو می باشد.
  • شرکت ها موظف به داشتن آدرس ثبتی می باشند که امکان ثبت آنها وجود داشته باشد.
  • امکان اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در کشور اتریش به طرق مختلف وجود دارد ولی این امر برای کسانی که مقصد فعالیت اقتصادی نداشته و تنها به دنبال اخذ اقامت می باشند توصیه نمی گردد چرا که هزینه نگهداری مالیات بر حقوق و سایر هزینه ها توجیه اقتصادی برای تنها اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت را نخواهد داشت.

موسسه حقوقی و داوری بین المللی سام با سابقه فعالیت در کشور اتریش و دارا بودن تیم وکلای مجرب محلی امکان ارائه کلیه خدمات حقوقی برای ثبت شرکت و اخذ اقامت در کشور اتریش را دارا می باشد.

درباره اتریش

هزینه های زندگی در اتریش

ویزا و اقامت اتریش

برای تماس با موسسه حقوقی سام از طرق مندرج در بخش تماس با ما اقدام فرمائید.

 

اقامت یونان

اقامت دائم (گلدن ویزا) از طریق خرید ملک به ارزش 250.000 یورو - اخذ اقامت برای همه اعضای خانواده و پدر و مادر متقاضی

اقامت اتریش

اقامت تمکن مالی- با اثبات توانایی مالی - کسب سهمیه اقامت در ژانویه هر سال - اخذ شهروندی پس از 6 سال

اقامت اسپانیا

گلدن ویزای اسپانیا- با خرید ملک به ارزش 500.000 یورو - تنها در 6 ماه - اقامت دائم همراه با سرمایه گذاری مطمئن

اقامت پرتغال

گلدن ویزای پرتغال- با خرید ملک به ارزش 350.000 تا 500.000 یورو - اخذ اقامت دائم برای اعضای خانواده

کروکی آدرس

تماس با ما

دفتر تهران :
آدرس : چهارراه جهان کودک،ابتدای اتوبان حقانی،خیابان شهیدی،کوچه سپر، پلاک 8، واحد1
شماره تماس: 02186087195

دفتر اتریش :
آدرس : No 18, Unit 14, fleischmarkt 1010, wien
شماره تماس : 68864244679 43+

دفتر قبرس :
آدرس : 21 Vasili Michaelidi Str , 3026 Limassol , Cyprus
شماره تماس : 9799987 357+
ایمیل : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید