اقامت تمکن مالی یونان 

کشور یونان برای اشخاصی که توان مالی مناسبی داشته و تابعیت غیر اروپایی دارند امکان اخذ اقامت از طریق قانون تمکن مالی را فراهم نموده است این اقامت برای نوبت اول به مدت دو سال و برای نوبت بعد برای مدت سه سال تمدید می گردد.
نکته مهم : از طریق این نوع از اقامت امکان درخواست شهروندی وجود نداشته و متقاضی می تواند برای مواعد بعد ، تنها اقامت خود را تمدید نماید.


نکات کلیدی :

  • هیچ محدودیت زمانی یا ظرفیتی در ارئه در خواست تمکن مالی از کشور یونان وجود ندارد. لذا در تمام مدت سال امکان اقدام برای اخذ این اقامت وجود دارد.
  • متقاضی می بایست اسناد مثبته داشتن حداقل درامد در قانون را که بدون کارکردن دارد ترجمه رسمی کرده و مورد تایید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه کشور محل زندگی خود نموده و به تیید سفارت یونان در محل زندگی خود برساند.
  • کل مبلغ قانونی برای کل اعضاء خانواده می بایست در حساب متقاضی و با به صورت نقد در گمرک یونان ثبت گردیده باشد.
  • داشتن بیمه نامه درمانی و اجاره محل زندگی برای ارائه در خواست اقامت الزامی است.
  • متقاضی قبل از اخذ ویزای تایپ D جهت مراجعه به کشور یونان و ارائه در خواست اقامتی می بایست حداقل 1بار به کشور یونان سفر کرده باشد.
  • الزامی به تحصیل فرزندان در کشور یونان برای دارنده این نوع از اقامت در یونان وجود ندارد.
  • داشتن شماره مالیاتی و وکیل برای امور حقوقی در خواست اقامت الزامی است.

موسسه حقوقی و داوری بین المللی سام با بهره گیری از وکلای مجرب در کشور یونان و سال ها تجربه در امور اقامتی کلیه خدمات حقوقی مورد نیاز را در کشور یونان به شما ارائه می نماید.

درباره یونان       

ویزا و اقامت یونان        

هزینه های زندگی در یونان         

تحصیل در یونان

تمکن مالی یونان


جهت برقراری ارتباط با موسسه حقوقی و داوری بین المللی سام از طرق درج شده در تماس با ما ، با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.

اقامت یونان

اقامت دائم (گلدن ویزا) از طریق خرید ملک به ارزش 250.000 یورو - اخذ اقامت برای همه اعضای خانواده و پدر و مادر متقاضی

اقامت اتریش

اقامت تمکن مالی- با اثبات توانایی مالی - کسب سهمیه اقامت در ژانویه هر سال - اخذ شهروندی پس از 6 سال

اقامت اسپانیا

گلدن ویزای اسپانیا- با خرید ملک به ارزش 500.000 یورو - تنها در 6 ماه - اقامت دائم همراه با سرمایه گذاری مطمئن

اقامت پرتغال

گلدن ویزای پرتغال- با خرید ملک به ارزش 350.000 تا 500.000 یورو - اخذ اقامت دائم برای اعضای خانواده

کروکی آدرس

تماس با ما

دفتر تهران :
آدرس : چهارراه جهان کودک،ابتدای اتوبان حقانی،خیابان شهیدی،کوچه سپر، پلاک 8، واحد1
شماره تماس: 02186087195

دفتر اتریش :
آدرس : No 18, Unit 14, fleischmarkt 1010, wien
شماره تماس : 68864244679 43+

دفتر قبرس :
آدرس : 21 Vasili Michaelidi Str , 3026 Limassol , Cyprus
شماره تماس : 9799987 357+
ایمیل : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید