اقامت تمکن مالی اسپانیا

کشور اسپانیا طبق قانون برای اتباع غیر اروپایی متقاضی اقامت در این کشور که دارای توانایی مالی مناسب باشند شرایط اخذ اقامت این کشور را فراهم نموده است.
اقامت تمکن مالی اسپانیا برای نوبت اول یکساله و برای نوبت دوم 2 ساله و بعد از آن 3 ساله صادر می گردد.
این نوع از اقامت در اسپانیا برای متقاضی و افراد تحت تکفل وی که زیر 18 سال سن دارند صادر می گردد.
از طریق این نوع اقامت امکان ارائه درخواست شهروندی اسپانیا در صورت حائز شرایط بودن قانونی میسر خواهد بود.


نکات کلیدی:

  • محدودیت زمانی یا سهمیه برای ارائه در خواست اقامتی در اسپانیا وجود ندارد و متقاضیان می توانند در تمام مدت سال نسبت به ارائه درخواست اقامتی خود اقدام نمایند.
  • برای انجام امور حقوقی مربوط به اقامت در اسپانیا متقاضی می بایست بادارا بودن ویزا تایپ D اسپانیا با کلیه افراد تحت تکفل خود در اسپانیا حضور داشته و به همراه وکیل در خواست اقامتی خود را ارائه نماید.
  • اشخاصی که قبلا از کشورهای عضو پیمان شنگن در خواست ویزا نموده و ریجکت شده اند امکان اخذ این اقامت را ندارند
  • تحصیل فرزندان 7 تا 16 سال در اسپانیا برای تمدید این نوع از اقامت الزامی است
  • حضور 6 ماه از سال برای دارنده این اقامت در اسپانیا الزلمی است
  • جهت ارائه در خواست اقامتی دارا بودن حداقل مبلغ مقرر قانونی برای طول مدت اقامت در حساب شخصی متقاضی و یا ثبت وجه نقد به ان میزان در گمرک اسپانیا الزامی است.
  • جهت ارائه درخواست اقامت تمکن مالی (خود حمایتی) اسپانیا متقاضی می بایست شماره مالیاتی ، قرارداد بیمه درمانی و قرارداد اجاره ملک و یا سند مالکیت در شهر مورد درخواست را ضمیمه در خواست اقامت خود نماید.

موسسه حقوقی و داوری بین المللی سام با سالها تجربه درامور حقوقی بین المللی و با بهره گیری از وکلای مجرب کلیه خدمات حقوقی اقامت تمکن مالی یا خودحمایتی را ارائه می نماید.

درباره اسپانیا

ویزا و اقامت اسپانیا

تحصیل در اسپانیا

هزینه های زندگی در اسپانیا

تمکن مالی اسپانیا


جهت ارتباط با ما از طریق مندرج در بخش ارتباط با ما استفاده نمایید.

اقامت یونان

اقامت دائم (گلدن ویزا) از طریق خرید ملک به ارزش 250.000 یورو - اخذ اقامت برای همه اعضای خانواده و پدر و مادر متقاضی

اقامت اتریش

اقامت تمکن مالی- با اثبات توانایی مالی - کسب سهمیه اقامت در ژانویه هر سال - اخذ شهروندی پس از 6 سال

اقامت اسپانیا

گلدن ویزای اسپانیا- با خرید ملک به ارزش 500.000 یورو - تنها در 6 ماه - اقامت دائم همراه با سرمایه گذاری مطمئن

اقامت پرتغال

گلدن ویزای پرتغال- با خرید ملک به ارزش 350.000 تا 500.000 یورو - اخذ اقامت دائم برای اعضای خانواده

کروکی آدرس

تماس با ما

دفتر تهران :
آدرس : چهارراه جهان کودک،ابتدای اتوبان حقانی،خیابان شهیدی،کوچه سپر، پلاک 8، واحد1
شماره تماس: 02186087195

دفتر اتریش :
آدرس : No 18, Unit 14, fleischmarkt 1010, wien
شماره تماس : 68864244679 43+

دفتر قبرس :
آدرس : 21 Vasili Michaelidi Str , 3026 Limassol , Cyprus
شماره تماس : 9799987 357+
ایمیل : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید