اقامت با اجازه کار یونان

اشخاص با تابعیت غیر اروپایی می توانند به عنوان مدیر محلی یک شرکت غیرقانونی که در یونان نمایندگی آن به ثبت رسیده است استخدام و به نسبت به ارائه درخواست اقامت با اجازه کار اقدام نمایند.

همچنین اگر شخص قرارداد استخدامی با شرکت یونانی داشته باشد و شرکت یاد شده نسبت به انعقاد قرارداد و استخدامی اقدام نمایند می تواند درخواست اقامت با اجازه کار را به مرجع قانونی ارائه نمایند . امکان ثبت شرکت یونانی و اخذ اقامت برای مدیر شرکت امکان پذیر نمی باشد به جز در شرایطی که شرکت یاد شده 25 شغل برای اتباع یونانی ایجاد کند.

نکات کلیدی :

  • در شرکت غیریونانی که اسناد آن مورد تایید وزارت خارجه و دادگستری کشور محل ثبت آن باشد و بدهی مالیاتی نداشته باشد و گواهی فعالیت داشته باشد می تواند نمایندگی شرکت خود را در یونان به ثبت رساند و برای مدیر یا مدیرانی خود درخواست اقامت با اجازه کار نماید.
  • پرداخت مالیات بر حقوق و همچنین  بیمه درمانی و بازنشستگی برای مدیر نمایندگی به صورت ماهیانه الزامی است برای تمدید اقامت.
  • اعضای خانواده تحت تکلف متقاضی که زیر 18 سال سن داشته نیز می توانند از اقامت یونان بهره مند گردند.
  • ارائه قرارداد زندگی برای ارائه درخواست اقامت با اجازه کار الزامی می باشد .
  • نمایندگی شرکت ثبت شده اگر درآمد مستقیمی درخاک یونان نداشته باشد نیاز به پرداخت مالیات نخواهد داشت .
  • امکان تبدیل اقامت با اجازه کار در یونان به حق شهروندی پس از گذشت مدت قانونی و داشتن شرایط مندرج در قانون امکان پذیر است.

موسسه حقوقی و داوری بین المللی سام با بهره گیری از وکلای با تجربه و مجرب در کشور یونان کلیه خدمات حقوقی اقامت با اجازه کار و ثبت نمایندگی شرکت در یونان را ارائه می نماید.

درباره یونان       

ویزا و اقامت یونان        

هزینه های زندگی در یونان         

تحصیل در یونان

جهت برقراری با مشاورین موسسه حقوقی سام از طرف مندرج در بخش تماس با ما اقدام فرمائید.

اقامت یونان

اقامت دائم (گلدن ویزا) از طریق خرید ملک به ارزش 250.000 یورو - اخذ اقامت برای همه اعضای خانواده و پدر و مادر متقاضی

اقامت اتریش

اقامت تمکن مالی- با اثبات توانایی مالی - کسب سهمیه اقامت در ژانویه هر سال - اخذ شهروندی پس از 6 سال

اقامت اسپانیا

گلدن ویزای اسپانیا- با خرید ملک به ارزش 500.000 یورو - تنها در 6 ماه - اقامت دائم همراه با سرمایه گذاری مطمئن

اقامت پرتغال

گلدن ویزای پرتغال- با خرید ملک به ارزش 350.000 تا 500.000 یورو - اخذ اقامت دائم برای اعضای خانواده

کروکی آدرس

تماس با ما

دفتر تهران :
آدرس : چهارراه جهان کودک،ابتدای اتوبان حقانی،خیابان شهیدی،کوچه سپر، پلاک 8، واحد1
شماره تماس: 02186087195

دفتر اتریش :
آدرس : No 18, Unit 14, fleischmarkt 1010, wien
شماره تماس : 68864244679 43+

دفتر قبرس :
آدرس : 21 Vasili Michaelidi Str , 3026 Limassol , Cyprus
شماره تماس : 9799987 357+
ایمیل : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید